XRP, ADA, BCH och andra har ingen framtid trots de skyhöga värderingarna: Google Payments Engineer

Reading time:

DeFi har varit i rörelse i år då det totala värdet låst in steg från knappt 1 miljard dollar till cirka 7,82 miljarder dollar vid presstiden. Hittills i år har denna siffra vuxit med över 1200% och DeFi-frenesin verkar bara komma igång.

Ett DeFi-projekt som har bevittnat massiv tillväxt är YEarn Finance styrning av YFI

Projektet – som var det första som introducerade aggregerade DeFi-avkastningar – började handlas till 31,60 dollar efter det att det gick live i juli. Sedan dess har Bitcoin Era paraboliskt ökat och handlas nu till cirka 38 584 dollar.

En Google Payments-ingenjör har dock ifrågasatt ekonomin för kryptovalutor som har mycket högre värderingar än DeFi-tokens som YFI. De kryptovalutor han nämnde är Ripples XRP, Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin SV (BSV), Cardano (ADA), Stellar Lumens (XLM) och EOS.

Varför ‚No Future‘ XRP, ADA, BCH är värt dramatiskt mer än YFI, enligt Tyler Reynolds
I en tweet den 8 september föreslog Googles Tyler Reynolds att det är ologiskt att de ovan nämnda kryptovalutorna – som han tror inte har någon framtid – är värda mer än dubbelt YFI.

Enligt Reynolds har dessa kryptovalutor samlat de skyhöga värderingarna på tre viktiga sätt: att ha ett begränsat utbud, marknadsmanipulation och intensiv marknadsföring till utsatta investerare

Som man kan förvänta sig gnuggade Reynolds påståenden fansen av kryptovalutorna som han nämnde på fel sätt. En Twitter-användare med namnet AkashiiX menade till exempel att både XRP och ADA är redo att skjuta upp i den kommande framtiden och Reynolds fattar ett fruktansvärt beslut för att inte investera i tillgångarna.

”Jag ser XRP med mer än 1 biljon dollar marknadsvärde i slutet av 2021 och $ 50B marknadsvärde för ADA. Gör din egen forskning innan du sprider FUD. Om du inte har investerat i åtminstone dessa två mynt, så ledsen för dig. ”

En annan användare föreslog att ADA och EOS skulle tas bort från listan över kryptovalutor utan framtid eftersom de båda är äkta projekt med aktiva samhällen.