Etoros Gooddollar Basic Income Initiative sigter mod at finansiere 1 million nye brugere med nyt henvisningsprogram

Et incitament på 100G $ vil blive givet til registrerede brugere til nye henvisninger og 50G $ til nye brugere som en ‚velkomstbonus.‘ Etoro, en af ​​verdens førende sociale handelsplatforme, har meddelt, at den finansierer belønninger til den næste million. brugere af sit Gooddollar-projekt efter lanceringen af ​​et helt nyt henvisningsprogram.
Stablecoin G $ sigter mod at blive digital universel grundindkomst

Gooddollar er en digital mønt og tegnebog grundlagt i september 2020 af Yoni Assia, medstifter og administrerende direktør for Etoro. Det giver en digital form for universel grundindkomst (UBI) til Bitcoin Pro borgere over hele verden ved at udstede en stablecoin ved navn G $. Indtil i dag har Gooddollar støttet over 50.000 brugere med sin digitale UBI, med dette nye henvisningsprogram, der skal vokse yderligere.

I henhold til betingelserne i henvisningsprogrammet modtager Gooddollar-brugere en bonus på 100 G $ for hver nye inviterede, der tilmelder sig. Nye brugere er også indstillet på at få fordel og modtager en velkomstbonus på 50 G $, når registreringen er gennemført. Etoro har endnu ikke meddelt, om disse henvisningsbonuser vil blive begrænset til et bestemt beløb.

Da han meddelte Etoros sponsorering af dette nye program, bemærkede Yoni Assia:

Virkelige mennesker er sultne efter at deltage i sociale projekter designet til at gøre verden til et bedre sted. Vi er overbeviste om, at vores sponsorering af Gooddollar-tokens til nye brugere vil understøtte integrationen af ​​1 million brugere til Gooddollar, som en del af vores større mission om at give flere mennesker muligheden for at opleve og bruge digitale valutaer.

Udvidet med denne nye henvisningsordning

Vores support til Gooddollar præsenterer en ny model for, hvordan virksomhedsenheder som Etoro kan bruge deres ressourcer til at gøre socialt godt gennem støtteindsats, der uddanner og forbereder folk til, hvordan de bruger digitale valutaer i en digital verden.

Etoro fremhæver, at dets reserve-backede krypto-aktiv i øjeblikket ejes af ‚mere end 50.000 brugere‘ og forklarer, at Gooddollar-netværket vil blive udvidet med denne nye henvisningsordning, som vil ’styrke nytten af ​​G $, der skal bruges til global peer -til-peer-handel og varieret brug af samfundet. ‚

Ifølge Etoro bliver Gooddollar adopteret af et stigende antal sociale iværksættere, der bruger G $ til at finansiere sociale projekter, herunder et suppekøkken i Israel og fremme træplantning i Spanien.

En af fordelene ved digitale valutaer som G $ er, at de kan distribueres direkte til brugerne via deres mobiltelefoner og omgå regeringer direkte. Dette er en fordel for lande, der lider af hyperinflation. Venezuela er et af disse lande med en nylig rapport i The Rio Times, der kalder det ‚en af ​​de hurtigste adoptere af kryptokurrency i verden.‘

Til dato er over 99 millioner i G $ blevet hævdet af platformens brugere. Etoros Gooddollar er ikke det eneste kryptoprojekt, der forsøger at skabe en digital form for UBI. Projekter som Circles, Myubi, Basic Income Earth Network og Zeropoverty eksperimenterer også med det kryptocentriske grundindkomstkoncept.

Von admin