„Dette er ikke anderledes end en helt uberegnelig bestand,“ sagde Cramer.

Jim Cramer, værten for CNBCs Mad Money, sagde, at han stadig „leger med husets penge“ efter at have solgt noget af sin krypto af inden det nylige prisnedbrud

I et interview med TheStreet sagde Jim Cramer, at han stadig troede på Bitcoin Code på trods af en priskorrektion på $ 10.000 de sidste tre dage. Han tilføjede imidlertid, at det var usandsynligt, at han ville købe mere, medmindre prisen går under $ 20.000.

”Mit mål var at få mine kontanter ud, så jeg ikke behøver at tænke over det,” sagde Cramer. ”Hvis det går tilbage under $ 20.000, er jeg køber igen.

Men jeg fik mine omkostninger ud, og jeg leger med husets penge. Dette er ikke anderledes end en helt uberegnelig bestand. ”

CNBC-værten rapporterede, at han havde ”solgt nok Bitcoin” i sidste uge til at dække sin oprindelige andel i kryptoaktivet. Cramer købte efter sigende sin første Bitcoin i midten af ​​december, da prisen var på $ 17.000, og på det tidspunkt kaldte det et „anstændigt niveau.“

Prisen på Bitcoin er faldet mere end 23%, siden den nåede en heltid på mere end $ 42.000 på fredag. Det handles i øjeblikket til $ 32.192.

Von admin