Binance Coin prijs neemt een neerwaartse trend waar naar 26,5 dollar.

Reading time:
  • Binance Coin verhandeld in een oplopend kanaal gedurende de dag.
  • BNB prijs vindt sterke steun bij de $26 mark.
  • Analist gelooft dat er een prijsstijging op komst is die kan oplopen tot $40.

De koerslijn van de Binance Coin nam een dalende lijn waar over de 1-dagenkaart van 17 september. Crypto-analisten van Trading View zijn van mening dat de BNB-prijs de volgende keer zal stijgen naar de $40-weerstand.

De BNB-koerslijn steeg naar een daghoogte van $28,82 US Dollars om 00:58 GMT. Naarmate de dag vorderde, vormde het koerstraject van de cryptokalender langzaam een neerwaartse grafiek. Tegen 16:24 GMT had BNB het dieptepunt van de dag bereikt met $26.02 US Dollars. Op het moment van schrijven was de Binance Coin geprijsd op $26,48 US Dollars.

Zal de BNB-prijs een opwaartse trend zien naar $40?

De Trading View analist Rocket Bomb gelooft dat de BNB-prijslijn binnenkort zal stijgen in de richting van de $37,5 mark. De analist benadrukte twee stijgende kanalen op de 1-dagen grafiek voor het BNBUSD trading pair.

De cryptocurrency maakte zijn weg door het eerste opgaande parallelle kanaal tijdens het eerste kwartaal van 2019, waarna de koerslijn steeg in de richting van de $40 weerstand. De Bitcoin Trader handelt sinds de bounce-off onder deze belangrijke weerstand. In de loop van maart 2020 vormde de cryptokaluta een ander opgaand parallel handelskanaal, terwijl het recentelijk boven het handelskanaal is doorbroken.

Rocket Bomb is van mening dat de koerslijn van de BNB geleidelijk zal opschuiven in de richting van de $40 weerstand om deze opnieuw te testen. De analist stelt koop- en verkooporders in voor de cryptocurrency. De eerste kooporder werd gemarkeerd op $23, gevolgd door $29. De eerste verkooporder werd gemarkeerd op $33, gevolgd door $40.

Wat kun je verwachten van de prijs van Binance Coin?

De Trading View analist Trading With The Trend is van mening dat de BNB-koerslijn een stier in de richting van de $40 weerstand zal zien rennen. De analist is van mening dat Binance Coin zijn 5e golf zal voltooien in de richting van de $ 40 mark, terwijl de handel begon vanuit een verbreding van het wigpatroon op de 4-uursgrafiek voor het BNBUSD-handelspaar.

Per de analist, op de kleinere tijdsframes, kan een andere kleinere verbredende wig worden waargenomen die wordt gecreëerd door de BNB-koerslijn. De BNB-prijs kan dalen naar het 0.618 retracementniveau, terwijl het uiteindelijke en 5e pad kan worden vervolledigd door een impulsgolf.

De cryptocurrency kwam in de eerste week van augustus 2020 in de verbredingswig terecht, waarna de koers rechtdoor reed tot september. Op 3 september nam de cryptocurrency een aanzienlijke daling waar toen de markt voor cryptocurrency bearish werd. Na 6 september is de prijslijn in een opwaartse spiraal terechtgekomen, totdat hij de bovengrens van de verbredingswig bereikte en de bovenste trendlijn doorbrak.

De cryptokringen vormden een kleinere verbredingswig na het zien van een doorbraak van de grotere verbredingswig. Op 17 september werd verwacht dat de koerslijn de opwaartse trend zou voortzetten; Binance Coin viel echter naar het $26,5 niveau.